marknadsfor

Eniro – lokal marknadsföring för småföretag

Har du någon gång provat att söka på ditt företagsnamn i Googles sökfunktion?

Förhoppningsvis har du ganska bra koll på din marknadsföring och vet hur du lockar nya besökare att upptäcka dina tjänster. Men som småföretagare är det ibland svårt att hinna med alla uppdateringar och nya reklam-verktyg.

Därför kan det vara smart att testa Eniro.se som hjälper dig med din lokala marknadsföring.

Vad är Eniro?

Eniro.se är ett svenskt företag som hjälper både små och stora verksamheter med deras digitala marknadsföring. Själva hemsidan Eniro.se har ca 2 miljoner unika besökare varje vecka, så detta är ett perfekt tillfälle för dig som småföretagare att synas i Eniros kanaler.

Testa din hemsida med närvarokoll

Skulle du vilja veta hur ditt företag presterar digitalt? Med hjälp av närvarokollen har du möjlighet att se en fullvärdig rapport om företagets prestation.

Till exempel kan du se över kontaktinformationen från Google My Business, uppgifter från din Facebook-sida och information om ditt företag i andra kanaler. Efter rapporten har du möjlighet att optimera din synlighet genom tjänsten ”Uppdaterad Online”.

Samla all information om ditt företag på ett och samma ställe och gör sedan alla uppdateringar som behövs för att nå ut till nya kunder. Med närvarokollen kan du utöka din digitala verksamhetsbeskrivning, lägga till fler sökord och tillämpa nya funktioner via Eniro.

Läs mer om närvarokollen på Eniro.se.

Eniro företag – Kostnad

Alla registrerade företag finns automatisk med på Eniros söklista. Detta är alltså helt kostnadsfritt för dig som småföretagare. Vill du dock få större synlighet med bättre konverteringsmöjligheter kan du i stället välja en av prenumerationstjänsterna som erbjuds på Eniro.se.

Du får bland annat hjälp med att hitta nya kunder via annonsering på Google och Facebook, skapa lokala banners för dina målgrupper och få en högre placering på Eniros söklista.

Eniro reklam – varför ska jag göra reklam där?

Det finns många fördelar för dig som småföretagare att välja en passande annonsering hos Eniro.

  1. Du får hjälp med digital marknadsföring som stärker din närvaro på nätet.

  2. Du får en attraktiv hemsida som får dina besökare att vilja veta mer om ditt företag.

  3. Allt detta ger dig stor potential till fler kunder och bättre försäljningsresultat.

 

Eniro-reklam om digital marknadsföring för småföretag.

Hur fungerar Eniro.se?

Man kan beskriva Eniro.se som en stor databas av alla företag som finns registrerade i Sverige. Varje gång någon söker på ett företagsnamn på Google kommer personen att mötas upp av olika hemsidor där ett av alternativen kommer direkt från Eniro.se.

Ditt företag kommer att vara sökbar och synas på Google oavsett om du väljer en gratis tjänst från Eniro eller om du väljer en av Eniros annonseringstjänster. Skillnaden är dock att topplacering på Eniro är till för annonserade företag.